Simona Liepiņa par skropstu pieaudzēšanu Kuldīgā

Atbildes uz jautājumiem par skropstu pieaudzēšanu

Atbildes uz jautājumiem par skropstu pieaudzēšanu

Ko darīt ja pēc skropstu pieaudzēšanas grauž acis?

Arī manā praksē ir bijuši gadījumi, kad pēc skropstu pieaudzīšanas grauž acis. Vispirms ir japārliecinās vai acī nav nokļuvis kāds gruzis vai kāda dabīgā skropstiņa. Var būt gadījumi, kad acis reaģē uz līmi vai plāksteriem, ar ko atdala apakšējās skropstas un pēc procedūras acis ir jutīgākas.

Vai ar pieaudzētām skropstām var lietot kosmētiku - tušu, lainerus, ēnas?

Skropstu tušu noteikti nē, tad pieaudzētās salīp un tušu nevar notīrīt. Tāpēc jau pieaudzē skropstas, lai nav jālieto tuša.  Var lietot lainerus un acu ēnas, tikai pēc tam saudzīgi ar vates kociņu jānotīra, lai kosmētika nesalīp skropstās. Nelietot eļļainos kosmētikas noņēmējus, nokļūstot skropstās, tie šķīdina līmi un pieaudzētās skropstas ātrāk nokrīt.

Cik ilgi var nēsāt pieaduzētās skropstas?

Pieaudzētās skropstas izkrīt kopā ar dabīgajām - tāpat kā mati, skropstas nemitīgi aug un izkrīt. Dienā dabīgi var izkrist pat vairāk kā desmit skropstas. Pieaudzētās turas no 2 līdz 4, dažreiz 5 nedēļām.

Atbildes uz jautājumiem par skropstu pieaudzēšanu

Kā noņemt pieaudzētās skropstas?

Vislabāk pieaudzētās skropstas ir noņemt pie meistara ar speciālu gēlu, kuru uzklāj uz skropstām, mazliet pagaida, līdz izsķīst līme un viegli noņem nost.  Ja nav palikušas daudz skropstas, to var izdarīt arī mājas apstākļos lietojot kādu eļļiņu un tad arī kāda panāks nost.  Noteikti nevajag ar spēku plēst, tad var izraut ar visu sakni, atstājot caurumus.

Kam ir jāpievērš uzmanība skropstu kopšanā uzreiz pēc procedūras un nēsāšanas laikā?

Nav ieteicams: apmeklēt pirti vai saunu; baseinu, kur ir hlorains ūdens; nirt. Censties gulēt uz muguras vai sāniem, nelietot daudz kosmētiku, nelitot tušu.  Pieaudzēto skropstu noturību ietekmē daudzi faktori - arī asaras, veselības stavoklis, menešreizes u.t.t.  Bet, pierodot, ir ērti un ietaupa laiku rīta sejas procedūrās.

Pirmo reizi atnākot pieaudzēt skropstas, kā notiek skropstu izvēle un procedūra?

Ja atnāk pirmo reizi, izrunājam, ko viņa vēlētos. Skatos, ko varu piedāvāt, atkarībā no tā kādas klientei pašai ir dabīgās skropstas - īsas smalkas vai garas, biezas. Izrunājam kādu izliekumu un garumu viņa vēlas.  Arī patstāvīgām klientēm katru reizi pajautāju vai grib tādas pašas vai īsākas, garākas, citu izliekumu.

Procedūra ilgst apmēram pusotru stundu pirmaja reizē, profilakse ap stundu .

Pierakstīties pie Simonas šeit.